Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2013 17:00 - Атака гласува "за" бюджета (Ой ви вази млади мажоретки!)
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 1315 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Формално "въздържали се", реално "за" - патриотите! По делата им ще ги познаете. И по това дали лъжат. Вярно е че това беше гласуване на първо четене. Обаче великият магьосник Орешарски се готви точно за това което се очакваше - да направи от нищо нещо. С едни мизерни деветнадесет милиарда и със заявената си преданост към МВФ. Волен се изказа много негативно за тоя бюджет. Той говори отново срещу колониалното робство. Но го подкрепи. Въпреки че от където и да погледнеш, бюджетът е далече от представите и програмите на Волен. Бюджетът е бюджет за нова порция колониално робство. Няма значение че това беше гласуване на първо четене. При такава очевидна мизерна перспектива няма какво да се чопли повече.

 

 

Вече наистина е ясно. Ако досега не е било и ако някои са мислели, че тия още не сме ги видели. Но вече ги видяхме. Видяхме я и Атака, как отново ги подкрепи.

 

Пак ги подкрепи! Колониалистите!

Които управляват България, посредством компрадори. Няма значение кои са компрадорите и артистите на сцената - на цвят, имена, леви, десни, социалисти, националисти или атакисти. Да, в парламента всички са един дол дренки. Волен с Бойко, докато говори против Бойко. Волен с ДПС, докато говори против ДПС. И Волен с американците и евреите, докато говори против американците и евреите.

И всеки път, когато от сега нататък Волен ви каже, че не е гласувал за тоя бюджет, и че е бил против, вие му напомняйте, че лъже! Волен крепи и това правителство, както крепеше предишното на Бойко. Той иска да бъде вечната псевдоопозиция. Не, той не иска властта, само ролята на опозиция. Неговите врагове не са в парламента. В тоя спектакъл той е с второстепенна роля, но ще се опита да изиграе ролята си добре. За тая роля е нужно да си дори по-добър артист и може би тя да е и по-високоплатена от главната.

 

 

Кога дойде време за следващите избори, може пак да изкаже съжаление, че да, нистина пак е сгрешил, като ги е подкрепял и тия. Те и без друго са си същите стари муцуни. И Волен си е същия. Бившият главен редактор на вестника на първата псевдоопозиция, дето все го лъжат, въпреки че най-много знае. Наскоро ми се стори, че рече, че и него са го излъгали навремето в американското посолство, както сега лъжат студентите, защото и тогава нещата са ставали през американското посолство. Във връзка със сегашната окупация на университета от студентите и специалната подкрепа за тях от един бивш американски посланник, Волен апелира към студентите, да не се връзват на тия американски лъжи. По е добре Волен да си живее като институционализиран шеф на опозицията. Само че тия от американското посолство знаят, че нов бардак със стари професионалистки не става. Нови кадри трябват от НАТФИЗ.

 

Новите кадри идат като нова псевдоопозиция и правят протести. Но не всички са подставени лица. А на подставените лица не им пише на челото какви са. Някои може да бъдат излъгани впоследствие.

 

 

Интересна гледна точка има Волен Сидеров. Доскоро ни обясняваше (на пролетните протести), че Левски е бил обесен на двадесет и няколко години. И че младите - ах да, те са хубавите хора, които ще свършат работа. Спомням си даже, че обясняваше, как Левски е имал и много жени. Знае Волен как да примами най-големите мераклии за облаги. Но ето Волен сега се отметна от това което е говорил и взе да обяснява, че студентите са още млади и неопитни и американците и тях ще ги излъжат, както са излъгали навремето Волен.

 

Мисля си, че когато някой е прекалено млад и се бута в политиката, където не му е мястото, това е симптом за властолюбие. И вербуваните като млади от системата и от статуквото са най-добрите марионетки.

 

 

А иначе в Еклисиаста е казано, как трябва да бъде: "16. Горко ти, земьо, кога царят ти е дете и кога князете ти ядат рано!"

 

 - железен постулат от който никой не може да мръдне, да го подменя или да демагогства публично. Само да си помисли да го направи и трябва да бъде изгонен от политиката. Особено ако претендира че познава Библията. Като Волен.

 

 

 



Гласувай:
2



1. ssvetozar - Интересно
15.11.2013 19:23
"Спомням си даже, че обясняваше, как Левски е имал и много жени."

Това поне за мене е новина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 643071
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930