Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2012 12:50 - След поредния кучешки инцидент, на античовеците не им мигна окото!
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 1236 Коментари: 1 Гласове:
-2

Последна промяна: 31.03.2012 17:40


"Амбицията ни е до две години да намалим наполовина броя на бездомните животни на улицата, посочи Фандъкова. "
www.dnes.bg/sofia/2012/03/30/uvelichavat-dvoino-lovnite-ekipi-za-bezdomni-kucheta-ot-1-april.155387

  Обърнете внимание - и дума не става, да се изчистят помиярите за две седмници. Точно толкова време им давам, ако държавата реши да свърши и някоя работа. А след това, всеки който иска да прави реклама на хуманно отношение към животните, може да даде личен пример, като стане вегетарианец. А не да ми набива кюфтета и пържоли, като по тоя начин съучаства в избиването на хиляди прасета, кокошки, телета и пр. невинни животни, които потъват в ненаситния му тъбух, ведно и със сериозните субсидии идващи незнайно откъде в името на това, да се поддържа популацията на уличните кучета, под флашив предтекст и със съвсем друга (антибългарска) цел.

Да припомним и още факти, които не се изваждат в конкретния момент, а удобно се забравят, въпреки че са пресни - от миналата година:

"54% от случаите на кучешка тения в ЕС идват от България, като 15% от всички болни са деца. Това съобщи вчера общинският съветник в София Петър Москов на вчерашното заседание на градския парламент.

Само през миналата година 23 столичани са били оперирани от кучешка тения. Пак през 2010-а в София са били ухапани 220 души, а при 80% от инцидентите става дума за безстопанствени кучета."

"Вчера обаче общинарите предложиха проблемът с кучетата да бъде разглеждан не само от дирекция „Околна среда”, а и в комисиите по здравеопазване и сигурност и обществен ред, защото бил заплаха за живота и здравето на софиянци (бил заплаха за живота и здравето! Как са се изразили само! Кой им плаща на тия мекерета?, бел. bgman13).
„Тези предложения ще бъдат обсъдени от групата на ГЕРБ”, заяви шефката на екокомисията в общината Лорита Радева, но не каза дали ще се пише нова програма за борба с помиярите. Тя обаче подчерта, че евтаназията не стои като опция. "

Тая е железна, нали?

www.monitor.bg/article

Въпросните факти не ни се извадиха от медиите, а удобно бяха премълчани. Наместо това (по БТВ, ако не се лъжа), ни облъчиха с други факти - че в Румъния Мики Рурк си е осиновил бездомно куче. Преди него същото бил направил и Жан Клод ван Дам.
...А през това време кучешката тения и др. паразити и болести, за които статистика сме чули един единствен път, колкото да не е без хич, продължава да подяжда и здравето и живота на хората.

Сега да прибавим и некои други подобни операции извършени от държавата, и говорещи за това, че ни управляват опасни рецидивисти. Съвсем наскоро беше проведен референдум в Словения, по въпроса, дали педалите да имат право да осиновяват деца. Преди това им позовлиха да се женят. Нещата се инсталират по план и по етапно.

www.novini.bg/news/57058-словенските-гейове-няма-да-осиновяват-деца.html

Само 56% от словенците не са подкрепили атаката на върхушката. И бъдете сигурни, че това е флашификация на резултата от референдума, даващ основание на по-късен етап, на обществото да му бъде надянат и педераския диктат в още по-брутални измерения. Докато всички не стнат педераси, с педераски манталитет, защото мъжете са тия, които казват "не", а педерасите са с меки китки.

Това е същата държава, т.е. глобалната, където управляват агентите на Сорос и сие, които плащат на предателите, за да подяждат устоите на нормалното общество. И да го подменят с ненормалното, т.е. удобно за върхушката. В това Оруелско общество, кумирът е пионерчето Павлик Морозов, на когото Сорос издигна паметник

www.vesti.bg/



Гражданинът трябва да е в нарастваща степен лоялен към властта (на днешно време това е тоя, който плаща), за сметка на приятели роднини и дори майка си и баща си. Обаче е турдно, да се постигне и тоя идеал за господство. Но не и невъзможно и по въпроса се работи с унищожително постоянство. Въпросът е въпрос на възпитание. За да се получи, това възпитание е необходимо да бъде откъснато детето от пагубното влияние на родителите му - все по-рано в детските градини. Сещате ли се, че и това е истина? Поощряване на осиновяването. Основно на циганчета. Е, друг е въпроса, че ги ползват и като донори за трансплантация на органи.

Преди известно време гледах едно научно популярно филмче. В него се разказваше за секса при животните и се правеха пропагандни внушения за човека.
 Дават един бръмбар, който е завзел купчина разлагаща се органична материя. Там той си е снесъл ларвите, които се хранят и нарастват. Обаче идва друг бръмбар, той побеждава домакина, изгонва го и първата му работа е да изяде чуждите ларви, преди да снесе своите. След което коментаторът задава риторичен въпрос "Колко от вас са готови да се откажат от своите деца зарад чуждите? С какво вие се различавате от тоя бръмбар?"

Какво означава всичко това? Въпросът оприра до въпроса "Вие осъзнавате ли за какво става въпрос?"
Това е насаждане на фалш с който постоянно живеем, който става все по-сериозен, който ни зомбира, за да приемем неестественото не само в животинския свят, а и в човешкия. Тая пирамида на фалша се изгражда ускорено най-вече през последния век, и въпреки, че тя има своя фундамент още от древността, аз мисля, че най-сериозната й основа в по-ново време е подмяната на истинските пари с хартиени.
ДОЛАРЪТ Е СИМВОЛЪТ И ОСНОВАТА НА ГРАНДИОЗНАТА ФАЛШИФИКАЦИЯ, В КОЯТО ЖИВЕЕМ ДНЕС.

Фалшиви пари, фалшиви храни, фалшиви кумири, фалшиви шампиони, фалшиви красавици, фалшиви ценности, фалшива наука, флашиви отношения с приятели и роднини, фалшиво отношение към животните. Кучето е свещено животно в България. Както и циганите. Както и педалите. Както и всичко, което може да се използва за атаката на върхушката срещу основната част от населението. Защото върхушката за това плаща. Като спре да плаща за това, педалите и кучетата вече няма да бъдат свещени. Т.е. след като педалите са станали вече мнозинство, след като и децата бъдат приватизирани от тия, които са приватизирали и държавата, маята на обществото вече ще е по-удобна за месене. Сега е все още дива, все още се дърпа. Още не е свикнала, още не е изпедерастяла достатъчно. Едно е дивата свиня със здрави инстинкти, на които се доверява, повече от колкото на тоя дето би искал той да я храни. Съвсем друго е питомната свиня, която грухти доволно, всеки път, когато идва тоя дето я храни. Дори, когато идва, за да заколи децата й.
Във всичките тия случаи на свински погребения, правозащитните организации мълчат. По-точно и всъщност те не мълчат, а доволно грухтят, защото господарят им ще ги нахрани със свинско.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Нямат намерение ...
02.04.2012 13:42
... да решават каквито и да било проблеми - напротив.
Строят си селища от затворен тип и пущат башибозука да краде и убива, а кучетата са "екстра" към машината за обезбългаряването на тази територия!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 642895
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930