Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2018 11:18 - КАКВО СЕ СЛУЧИ НА 9 МАЙ И КАК ЕВРЕИТЕ ВПОСЛЕДСТВИЕ БЯХА ПРЕЦАКАНИ
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 3549 Коментари: 9 Гласове:
-1

Последна промяна: 08.05.2018 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Дори всяко дете знае, че „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена“. Не само, защото филмът "Списъкът на Шиндлер" е обявен за най-великия филм на всички времена, а и защото и в България, както и по света се провеждат литературни ученически конкурси на тая тема.
Не всичко им се казва на децата - достатъчно е да знаят, че евреите са важни. Твърде важни, за да бъдат отминати с лека ръка, дори и само няколко хиляди загинали през Втората световна война евреи. Дори и няколко стотин да бяха. Дори и само един!

Чувате ли, мили деца, какво ви казват по холивудската медия и какво ви учат в училище? Отворете си по-хубавичко ушенцата и мислете малко не само с вратленцата! Един спасен евреин е равен на цялата вселена. То така си пише и в Талмуда - че животът на един евреин струва повече от живота на целия свят. Т.е. от това следва, според еврейската математика, че ако е повече от целия свят, значи е колкото цялата вселена. Ако са няколко хиляди, значи това са няколко хиляди вселени. Сега тука, някои казват, че еврейските жертви не били шест милиона а били няколко хиляди. Само един евреин, уважаеми антисемити, чини колкото цялата вселена. При няколко хиляди, са няколко хиляди вселени.

Та с една дума, шест милиона убити евреи през Холокоста представляват минималния праг, който не може да бъде намаляван повече. Не бива. От шест милиона къде по-надоле?

КОЙ ГИ ИЗТРЕБИ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ВСЕЛЕНИ НАСЕЛЕНИ С ЕВРЕИ?

Без съмнение, това беше хитлеро-фашистка Германия. Германският райх. И какво щеше да стане с останалите евреи (десетки милиони вселени), ако хитлеро-фашизмът не беше спрян? Те щяха да бъдат изтребени до крак. А ако бяха изтребени до крак, ние нямаше да знаем, за Холокоста, и нашите деца нямаше да учат в училище, че който спаси един евреин, спасява цялата вселена. Защото цялата вселена щеше да бъде равна на един германски солдат или най-много унтерофицер. Начело на всичката тая маса от надчовеци, щеше да стои любимият фюрер, който щеше да бъде безценен - никакви вселени, без значение колко милиони не биха могли да компенсират неговата загуба.

Представете си само, какъв ужас щеше да представлява днешната действителност на планетата Земя, без нито един евреин! Можете ли да си го представите? Ама си представете и това, че никой нямаше да знае, колко са ценни евреите, нито че е лошо да бъдат изтребени толкова много светове, защото на малките деца в училище, както и на големите по Холивуд, нямаше да има кой да им каже. Е, от това по-голям ужас, здраве му кажи.

И от целия тоя кошмарен сън, нас (а и вас) ни спаси фактът, че хитлеро-фашизмът беше победен. Победата над хитлеро-фашизма беше окончателно финализирана със забиването на съветското "знаме на победата" над Райхстага.

За тия които не знаят, какво е Съветското знаме и как е изглеждало то забито над Райхстага, ще им го покажа:
image

Това се е случило, според официално възприетата хронология именно на 9 май 1945 година.

Повтарям, за да чуят и най-големите глухари: СЪС ЗАБИВАНЕТО НА СЪВЕТСКОТО ЗНАМЕ НАД РАЙХСТАГА БЯХА СПАСЕНИ ОТ СИГУРНА СМЪРТ И ЗАБВЕНИЕ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ВСЕЛЕНИ!

След това Германия бе разделена между западният капиталистически и източния комунистически светове. За да няма никога повече хитлеро-фашизъм и Холокоста. Но не щеш ли, най-неочаквано, еврейските врагове, успяха някак си да накарат СССР, да се саморазпадне и да се оттегли от своята половинка на Германия, която... айде да не казвам, че му се полага по право, защото руският народ не е избран народ, защото никой не го е избирал, но все пак руският и съветските народи бяха на бойно дежурство в Германия за да охраняват от там най-добре избрания народ. Който еврейска е майка народила в многомилионен вселенски мащаб.

След като руският народ бе изтласкан от бойното си дежурство в Германия, антисемитите на света, продължават да тържествуват, като искат да отменят датата 9 май, като празнична дата за целия свят, когато бе победен хитлеро-фашизма и тоя подвиг, спасил не една а десетки милиони вселени, бе извършен от Съветската армия и приключено окончателно със забиването на Съветското знаме над Райхстага.

Хора, бдете! Не позволявайте това да се случи, защото от него следва нов Холокост - много по-страшен от предишния. Като дойде, ще видите.




Гласувай:
4



1. bbbb2 - Осъзнаваш ли, че си графоман?
08.05.2018 11:45
цитирай
2. krumbelosvet - Осъзнай се, bbbb2
08.05.2018 12:15
Първо ,щото новия холокост ВЕЧЕ ГО ГЛЕДАМЕ. Плюс второ, расовото инженерство на холо-спасените. Огледай се, bbbb2, хич не е трудно да видиш и двете С ПРОСТО ОКО.
цитирай
3. germantiger - НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ...
08.05.2018 14:50
НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ПОБЕДИ ПО-МАЛКОТО НАЦИЗМА



НА 9 МАЙ ПОЛОВИН ЕВРОПА БЕШЕ ПОРОБЕНА ОТ КОМУНИЗЪМ



КОМУНИЗМА ИЗБИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ МИЛИОНИ ОТ НАЦИЗМА



БЪЛГАРИЯ С ХИТЛЕР ИМАШЕ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЪС СССР ЗАГУБИ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВСВ БЕШЕ „ГЛАСУВАНА” В ЛАГЕРА НА ПОБЕДЕНИТЕ



РУСКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ И СРЪБСКИТЕ КОМУНИСТИ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИТЕ – МАКЕДОНЦИ ТАМ



ИМЕННО РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И СРЪБСКИ КОМУНИСТИ ОТРОДИХА И ОТКЪСНАХА МАКЕДОНИЯ
цитирай
4. schumpov - Българските комунисти ограбиха и ...
08.05.2018 15:55
Българските комунисти ограбиха и съсипаха България.
цитирай
5. bgman13 - НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ...
08.05.2018 18:43
germantiger написа:
НА 9 МАЙ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО КОМУНИЗМА ПОБЕДИ ПО-МАЛКОТО НАЦИЗМА



НА 9 МАЙ ПОЛОВИН ЕВРОПА БЕШЕ ПОРОБЕНА ОТ КОМУНИЗЪМ



КОМУНИЗМА ИЗБИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ МИЛИОНИ ОТ НАЦИЗМА



БЪЛГАРИЯ С ХИТЛЕР ИМАШЕ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЪС СССР ЗАГУБИ МАКЕДОНИЯ И ЕГЕЙСКА ТРАКИЯ



БЪЛГАРИЯ СЛЕД ВСВ БЕШЕ „ГЛАСУВАНА” В ЛАГЕРА НА ПОБЕДЕНИТЕ



РУСКИТЕ, БЪЛГАРСКИТЕ И СРЪБСКИТЕ КОМУНИСТИ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИТЕ – МАКЕДОНЦИ ТАМ



ИМЕННО РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И СРЪБСКИ КОМУНИСТИ ОТРОДИХА И ОТКЪСНАХА МАКЕДОНИЯ


Ето го хитлеро-фашистът антисемит. Знаех че ще пъкне от некъде, да ни залива с гьобелсова пропаганда. Ало, господин фашист такъв, тебе като първо, требва да те изчистя веднага, щото ти под твоите теми точно така правиш - по гоьобелсов стандарт, т.е. бетер комунистически. Щото комунистите книги публично не са горили. Чистиш и после изпращаш на хората заплашителни съобщения, по гестаповски стандарт. Като второ, аз ти говоря за еврейските жертви, които са най-важни. И които ги изтреби германския казан за сапун. А германските мирни граждани ги разбомбиха най-вече англо-америкианците (руснаците воюваха достойно на бойното поле с германофашистките войници - знаеш много добре, щото ти си образован фашист. Доколкото е възможно разбира се да бъде образован един фашист. И трол, който като се натресе на хората в темите и оставя след себе си една психо-хейтърска рана в душата на всеки нормален човек. И сега, като го няма СССР, на бойно дежурство, там останаха само САЩ. А на САЩ Германия има много да връща. Така че мисли по-добре, за германския народ. Най-добре иди да помагаш - ако си истински патриот на фюрера и на райха.
цитирай
6. bgman13 - Абе се забравям да те питам, един ...
08.05.2018 18:50
Абе се забравям да те питам, един истински германец, чии ше го дири във Френския легион? От арийската раса (айде и с пеесе процента българска кръв неарийска), при съюзника на СССР в двете световни войни (Франция), която след втората световна запази най-тесни отношения със СССР. И е преизпълнена с араби, негри, източноевропейци, вкл. руснаци.
цитирай
7. bgman13 - Осъзнаваш ли, че си графоман? А ...
08.05.2018 18:55
bbbb2 написа:
Осъзнаваш ли, че си графоман?


А ти осъзнаваш ли, че си антисемит? Утре да се покаеш на деня на пбоедата срещу хитлерофашизма!
цитирай
8. germantiger - ...
08.05.2018 23:19
аз хитлеро-фашист не съм, то такова нещо няма

а на теб вярно, че майка ти е еврейка, вярно било както казаха
цитирай
9. elizabethborislavova - 9 май е денят на победата, денят описан в Библията
12.12.2021 13:57
Откровение 13:3
И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
Откровение 13:14
И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя.
Звяра е Хитлер и Германия. Разрязаната глава е Берлин.
Бягайте от този дух.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 639766
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031