Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2018 19:58 - Предлагам смяна на знамето на ЕС с Руското
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 3028 Коментари: 9 Гласове:
2

Последна промяна: 26.02.2018 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един призрак броди из света, но най-вече в България — призракът на Русия. Всички сили на стара Европа и САЩ са се съюзили за свещена хайка срещу тоя призрак: Тереза Мей и президента на САЩ, Шмеркел и Микрон, френските радикали и германските полицаи, Световната Антидопингова Агенция и МОК.
Къде има управляваща или опозиционна партия в България, която да не е била охуляна като руска? Къде има управляваща или опозиционна партия, която да не е отвръщала както на по-напредничавите хора, така и на своите реакционни противници с дамгосващото обвинение, че са рубладжии и руски подлоги? А къде има сделка или собственост в България, която да не е приписана на Русия и вездесъщите офшорни руски агенти?
От тоя факт произтичат две неща.
Както ЕС, така и САЩ вече признават, че Русия е сила.
Крайно време е вече Русия открито да изложи пред българския народ своите възгледи, своите цели, своите стремежи и на приказките за призрака на Русия който бродел из България и назначавал американския президент да бъде турен край, като бъде забито руското знаме на сградите на всички институции. Вкл. и в България разбира се, най-вече в България, като се започне първо от сградите на всички общини.



Гласувай:
2



1. bgman13 - Запретвайте ръкава, уважаеми д...
26.02.2018 20:03
Запретвайте ръкави, уважаеми таварищи и таварищници - предстои ни болшой труд. След смяната на знамената, което е лесна работа, трябва да изхвърлиме еврото и да въвеждаме рублата.
цитирай
2. bgman13 - Вероятно нема да има нужда да изх...
26.02.2018 21:01
Вероятно нема да има нужда да изхвърляме съветниците от НДК. Забиваме немедленно Руското знаме на НДК. Съветниците които останат да заседават (вместо да избягат немедленно), са очевидни савецко-руски агенти (а евентуално и европейските държави от които произхождат са се вече съветизирали). И следователно може да си продължат да ни съветват.
цитирай
3. apostapostoloff - Нито ЕС, нито САЩ
27.02.2018 10:17
признават Русия за сила. Русия и Северна Корея са най- изостаналите азиатски страни.

Русия е сила само в очите на такива червени абдали като теб. Махай се от страната ни изменнико! Върви в Русия, за да се порадваш там на силата и.
цитирай
4. bgman13 - признават Русия за сила. Русия и ...
27.02.2018 18:23
apostapostoloff написа:
признават Русия за сила. Русия и Северна Корея са най- изостаналите азиатски страни.

Русия е сила само в очите на такива червени абдали като теб. Махай се от страната ни изменнико! Върви в Русия, за да се порадваш там на силата и.


Аз предлагам смяна на знамето на ЕС с Руското, а не на знамето на България с Руското. Сфащаш ли разликата? И това го правя, за да угодя на такива като тебе, които много искат някое чуждо знаме да се вее в България. Ти като толкова държиш на знамето на ЕС и не щеш да го смениш за Руското, махнал ли си се вече да живееш в някоя странна от ЕС, изменнико. А имах намерение да угодя на твоите приятелчета, които постоянно ни привеждат разни доказателства, че Русия управлявала България. И всичката мизерия, дето ни е на главата била, казват приятелчетата ти, поради Русия, която последно купи ЧЕЗ чрез подставената Гинка. Това по принцип му викат "операция под фалшив флаг". Един вид, Русия използва флага на ЕС за да ни прави мизерии и да излезе, че не тя а ЕС. Щото от 2007ма в България над всички институции се вее флага на ЕС. Ти си изменник, който симпатизира на ЕС. Що не подкрепяш предложението ми, което произтича от твърдения на тия от твоето племе (а може би и ти си ги дрънкал същите) - че Русия си прави разни неща тука и тя де факто държи властта и за това сме я втасали? Щото с глупак. Освен изменник.
цитирай
5. bgman13 - И така. Русия управлява България ...
27.02.2018 22:25
И така. Русия управлява България задкулисно, докато от десет години знамето на ЕС се вее по цялата територия на България. Катастрофата която ни сполетя през това време е колосална. Катастрофа, която без съмнение се дължи на руското управление. Но това катастрофическо управление се извършва под фалшив флаг - тоя на ЕС.

Европейските лидери и институции въпреки че постоянно пищят и разобличават Русия, до ден днешен не са обелили дума, за това, че Русия използва знамето на ЕС, за да извършва операцията си, като се прикрива зад него. Би трябвало да протестират, би трябвало да повдигнат въпроса в ООН, и да изискат, знамето на ЕС да бъде премахнато от територията на България, в която се разпорежда Русия.

Това се отнася и за знамето на НАТО, както и за военните бази на Русия на българска територия, които са маскирани като американски, но са де факто руски. Вероятното обяснение на това странно мълчание е, че ЕС и САЩ са вече напълно уплетени от руския октопод и не смеят да се опълчат тъкмо по тоя най-съществен въпрос. Възможно е хората работещи в техните институции да са дори парализирани от ужас. Та те са изправени сами срещу злото, срещу Империята на злото!
цитирай
6. bgman13 - Именно поради това, българският ...
27.02.2018 22:26
Именно поради това, българският народ трябва да се задейства и да изисква от сградите на всички институции да бъде махнат флага на ЕС и да бъде турен руския. Това са мотивите които биха били приемливи за най-будните българи - тия които наистина разбират какво зло е Русия.

Останалите, тия които не разбират какво зло е Русия и които вярват, че в момента България наистина се управлява от ЕС, САЩ и НАТО, и които приписват всичките български беди именно на тия западни субекти, също са особено мотивирани да подкрепят смяната на знамето на ЕС на териториата на България с руското. Тези хора са си просто непоправими русофили и поради това, искат България да бъде под руско управление.

Всичкото това нещо, води до заключението, че ако съществува нещо, което е в състояние да обедини нацията, това е Руското Знаме!
цитирай
7. bgman13 - Какво е "Операция под фалшив ...
27.02.2018 22:27
Какво е "Операция под фалшив флаг"?

False Flag (фалшив/чудж флаг) са тайни операции, предназначени да заблудят общественото мнение, че са проведени от правителство или организация, различни от реалните извършители на действията.

В контекста на геополитиката операциите под чужд флаг са един от най-ефикасните инструменти, имащи за цел и водещи до: 1) дискредитация на дадено правителство или организация – first-order effect, 2) възникване на условия за дестабилизиране на вътрешнополитическата обстановка в дадената държава-обект на операцията – second-order effect 3) създаване на претекст (повод) за инвазия или интервенция – third-order effect, 4) смяна на режима – fourth-order effect.

False flag операциите са или предшествани или предшестващи по отношение на информационните операции, включващи дезинформация и внушаване на конкретен наратив за манипулиране на общественото мнение и настроения. По този начин бива създавана в целевата аудитория перцепция за автентичност и достоверност на дадено събитие.
цитирай
8. bgman13 - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%B4_%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%88%D0%B8%D0%B2_%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%B3
27.02.2018 22:28
ОПЕРАЦИЯ ПОД ФАЛШИВ ФЛАГ
цитирай
9. bgman13 - http://www.budnaera.com/201402/14041911.html
27.02.2018 22:29
ОПЕРАЦИЯ ПОД ФАЛШИВ ФЛАГ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 642339
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930