Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2018 22:15 - УВАЖАЕМИ АНГЛИЧАНИ! ИСКАТЕ ЛИ ДА СТАНЕТЕ ПОДАНИЦИ НА ВЛАДИМИР ПУТИН?
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 787 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уважаеми англичани и англичанки, предвид на международното положение, предполагам ви е добре известно, че когато едно тоталитарно правителство и държава използват химическо оръжие срещу собствените си или други граждани, според международното право и практики, тези държави трябва да бъдат бомбардирани? Няма да ви губя времето и ще ви кажа направо, че нещата отиват в негативна посока за английския народ и държава. Поради простата причина, че май ще излезе, че Лондон е използвал химическо оръжие насред Солсбъри срещу един английски гражданин, един руски и неизвестно колко още английски или неанглийски граждани.

Също така, и не по-малко важно е и, че това химическо оръжие е било използвано и срещу някои животни - домашни любимци, до колкото успях да разбера. Нещата са сериозни и няма да имаме нужда от Шерлок Холмс, за да разплетем случая, както по времето на бригантината Мария Селесте. С една дума, наближава моментът, в който Англия и Лондон ще бъдат бомбардирани. Защото там живеят жестоките диктатори, които използват химическо оръжие срещу собствения си народ - Тереза Мей, Английската Кралица, Борис Джонсън, както и някои други подобни уродливи същества. Когато това стане, т.е. когато вас ви бомбардират, ще бъде късно за идването на английския народ в съзнание. Осъзнайте се СЕГА!

Т.е. едно Майданче няма да е лошо да направите в близките дни. Като се има предвид, че Англия явно ще бъде бомбардирана от Русия, и като се има предвид, че англичаните са свикнали винаги да са нечии поданици, издигнете лозунга, че искате да бъдете поданици на Владимир Путин. И че вече не искате да бъдете поданици на Нейно Величество Английската Кралица. Лозунги от сорта на "Смърт на Тереза Мей и Борис Джонсън" са правилни, защото те трябва да бъдат утрепани. В противен случай ще бъдат утрепани много англичани, а аз понеже съм световноизвестен хуманист, и любител на английското не бих желал да ви се случи това.

Да не кажете после, че не съм ви предупредил!

П.П. По време на Майдана, няма да е лошо да се обявите ясно и категорично срещу санкциите наложени на Дерипаска, че като нищо, Путин може да го назначи за губернатор на новия руски протекторат.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 639709
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031