Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2014 14:58 - Ще ядат ли българите бюлетини?
Автор: bgman13 Категория: Политика   
Прочетен: 1259 Коментари: 0 Гласове:
3



Преди това ядоха асфалт и магистрали. В момента ядат тефтерчета. В края на тая именно току-що отминала асфалтова епоха, бе заложена и възможността за яденето на бюлетини. От една страна, бюлетината ставаше все по-голяма и апетитна; от друга, бюлетиновата афера в Костинброд вкарва печатането на бюлетините където им е мястото - в банката. Сега се заформя и афера с подписките, за да може и подписките да ги печати и фалшифицира само банката.

 

По тоя начин триединството на демокрацията ще бъде концентрирано стабилно в ръцете на банката. Банката ще печати парите, бюлетините и подписките. Чрез тия неща банката ще стабилизира контрола си над разделените власти и партийни централи от номенклатурата, и те ще си прехвърлят топката още по-координирано, кога оставят народа си гладен - без пари, асфалт, тефтерчета, бюлетини или подписки. А който не иде да гласува, няма да получи бонусите, които се дават в такива случаи.

За предстоящите избори, бонусите ще бъдат само под формата на голяма бюлетина - нещо като пържола, само че още по-голямо и вкусно, защото най-вкусното ядене е това, което го ядеш когато си най-гладен. Искаха да раздават и пари, но след като аз им написах един протестен постинг по форумите и блоговете, те се вразумиха.

 

И така, основният въпрос, дето се очертава, е как да си изядете бюлетината, без да ви видят? Целта на печатането на големите бюлетини е именно, да ви се разтечат лигите. Но и същевременно, вие трябва да бъдете извън закона, когато я изяждате, вие трябва да се чувствате престъпници, защото ако вие не се чувствате пресъпници и не се свивате и криете, за дето сте още живи, тия които печатят бюлетините, броят гласовет и упрявляват държавата, ще трябва да заемат освободената от вас пазарна ниша. И те са го измислили - те да бъдат престъпници, но вие да поемате отговорност за техните престъпления. И следователно - изяжте си бюлетината, без да се притеснявата ни най-малко! Никой няма да ви каже "копче". Тия които са ви я сготвили тая скара, са много ларж - на следващите избори, ще имате още по-големи бюлетини (щото това дето е сега са все пак ЕСоЕС избори - на морза звучи така: ти ти ти та та та ти ти ти ). Не стига това, ами аз ви гарантирам, че за следващите избори, ще ядете и подписки.

 

Та ставаше въпрос, как да си изядете сегашната бюлетина, защото сте много гладни сега? Сега сега и пак сега! Или както не се е доизказал поета: Сега, Сега - парче от разтопен метал (в корема)! О, аз зная, че най-гладни и нетърпеливи, да изядат бюлетината, са тия с най-малкото зъби в устата.

Уважаеми нетърпеливи сърца, най-важното е да идете до избирателната стаичка. В тая стаичка никой няма да ви види, когато си изяждате бюлетината. Дори и да са сложили скрити камери в стаичката, да знаете, че това е незаконно и ако някой ви обвини в престъпление, ще трябва да си признае и публично, че е нарушил така брутално закона. Тези евентуални противозаконни снимки, могат да бъдат използвани единствено с цел, да бъдат по-късно шантажирани по-малодушните гласоподаватели. Ако се вържат на шантажа.

 

След като си изядете бюлетината, им пуснете в урната, каквото си искате. Даже може да им кажете, какво мислите наистина, за тях, за изборните им кодекси и т.н. Гледайте в тоя случай, да сте си ги написали тия работи предварително, и само да им ги пуснете в урната, след като ги извадите от джоба! Никой няма да разбере, че сте вие, защото на вашето четмо и писмо, няма да има номерче. Ха, ха - ще им изядете и номерчето, заедно с бюлетината!





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgman13
Категория: Политика
Прочетен: 642284
Постинги: 308
Коментари: 336
Гласове: 294
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930